ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстріляли мешканців Донецька, які хотіли проголосувати

По людях випустили автоматну чергу біля виборчої дільниці у Петровському районі

Четверо виборців з Донецька потрапили під обстріл бойовиків терористичного угруповання "ДНР".

Про це з посиланням на слова самих виборців інформують спостерігачі спільної моніторингової кампанії Донецької обласної організації Комітету виборців України і громадянської мережі "Опора".

"Ми з друзями сьогодні вирішили проголосувати на виборах і пішли на дільницю, де зазвичай голосуємо. Вона розташована в школі №114 у Петровському районі Донецька", - розповів неназваний спостерігачами донеччанин.

"Коли ми прийшли туди, на вході стояв чоловік, у якого ми запитали, чи можна тут проголосувати. Він сказав "зараз усе вирішимо" і зайшов до приміщення школи. Після цього з будівлі по нас випустили автоматну чергу, ми ледь врятувалися, бо вчасно добігли до машини", - сказав чоловік.

Місцевий житель розповів, що не знав про те, що в місті не відкрилася жодна виборча дільниця.

Раніше повідомлялося, що у день виборів у Кривому Розі біля окружкому обстріляли з автомата автомобіль "Шкода", двоє людей поранені.

Нагадаємо, 26 жовтня жодна виборча дільниця не відкрилася у Донецьку, Макіївці, Горлівці, Торезі, Єнакієвому, Шахтарську та кількох інших містах Донбасу. Голосування не почалося у дев'яти одномандатних округах Донецької області і в шести - Луганської.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram