ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстрілюють село під Попасною, є загиблий

Обстріл ведуть із важкої артилерії і "Градів"

Бойовики обстрілюють село під Попасною, є загиблий
Архивное фото
Фото: novosti.dn.ua

Бойовики почали обстріл Новотошківки Попаснянського району Луганської області. У населеному пункті зруйновано будівлі, одна людина загинула. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

"Щойно розпочався масований артилерійський обстріл с. Новотошківка Попаснянського району. Село обстрілюють із важкої артилерії і систем залпового вогню "Град". Серед мирних жителів є поранені, одна людина загинула, кілька будівель зруйновано", - йдеться в повідомленні.

Губернатор області Геннадій Москаль зазначає, що в населеному пункті "немає і ніколи не було" українських військових, тому причини обстрілу для нього незрозумілі. "Учора терористи з "Градів" обстріляли сусіднє село Тошківку, частково зруйнувавши школу, а сьогодні - Новотошківку. У цих людей немає жодних моральних обмежень", - заявив Москаль.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, бойовики після парламентських виборів активізували обстріли, крім того, в зоні бойових дій відбувається перегрупування і посилення загонів бойовиків бронетехнікою, артилерією і новими російськими найманцями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram