ГоловнаСуспільствоПодії

Воду в Севастополі подаватимуть за графіком

У багатьох районах міста воду подаватимуть із 5:30 до 10:00 і з 17:00 до 23:00

Воду в Севастополі подаватимуть за графіком

Окупаційна адміністрація Севастополя вводить графік подачі води в окремі райони міста через складну ситуацію з водозабезпеченням міста, повідомляють "15 минут" з посиланням на так званого губернатора Сергія Меняйла.

"Для того, щоб забезпечити нормальне функціонування міської інфраструктури, побутові потреби населення до весняного приходу води, враховуючи, що в умовах опалювального періоду потрібне постійне підживлення водою котелень, керівництво міста змушене вжити непопулярних заходів з обмеження водопостачання", - сказав Меняйло.

Воду по годинах подаватимуть у ті райони міста, де тиск у водопровідній мережі створюється насосними агрегатами. Воду подаватимуть із 5:30 до 10:00 і з 17:00 до 23:00. Поки що це стосуватиметься мешканців проспектів Перемоги, Жовтневої революції, Генерала Острякова, вул. Генерала Мельника, Хрустальова, Вакуленчука, Меньшикова, Шевченка, Маринеско, Фадєєва, Сімферопольської, Івана Голубця та прилеглих до них вулиць. Надалі цей перелік, можливо, розширять на центральну частину міста, Інкерман, Балаклаву та Північну сторону.

Нагадаємо, 32000 севастопольців залишилися без фіксованого зв'язку і доступу до Інтернету.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram