ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція розповіла про затримання паліїв "Жовтня"

Підозрювані в підпалі їхали в автобусі волонтерів

 Міліція розповіла про затримання паліїв "Жовтня"
Фото: dusia.telekritika.ua

У київській міліції розповіли про подробиці затримання двох обвинувачених у підпалі кінотеатру "Жовтень". Відповідне повідомлення опублікувала прес-служба ГУ МВС України в Київській області.

"У ніч з 31 жовтня на 1 листопада київська міліція зупинила автобус волонтерів, серед яких було виявлено осіб, які здійснили підпал кінотеатру "Жовтень". Деякий час правоохоронці переслідували цей автобус, оскільки на вимогу співробітників міліції водій автобуса не зупинився. Правоохоронцям довелося зробити попереджувальні постріли в повітря. Після чого транспортний засіб було зупинено. У результаті проведеної операції міліція затримала двох підозрюваних у підпалі столичного кінотеатру", - йдеться в повідомленні міліції.

У МВС зауважили, що зараз вирішується питання про арешт затриманих. Слідство у справі триває, правоохоронці встановлюють замовників злочину.

Крім того, міліція спростувала інформацію про затримання і побиття волонтерів, які везли гуманітарну допомогу на тренувальну базу одного з добровольчих батальйонів.

Нагадаємо, увечері 29 жовтня у кінотеатрі "Жовтень" виникла пожежа, яку рятувальники ліквідували п'ять годин. 31 жовтня міліція затримала двох чоловіків, які зізналися в підпалі кінотеатру "Жовтень".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram