ГоловнаСуспільствоПодії

На 31 блокпосту втрати, волонтери забирають звідти поранених і вбитих

Блокпост сильно постраждав від обстрілів бойовиків

На 31 блокпосту втрати, волонтери забирають звідти поранених і вбитих
Архивное фото. Бойцы с 32-го блокпоста(на авто), приехавшие на 31 блокпост
Фото: стоп-кадр видео с канала Юрия Касьянова

31 блокпост у районі Бахмутівки сильно постраждав від обстрілів бойовиків. Волонтери, які везли на блокпост продукти, забирають звідти поранених і вбитих. Про це LB.ua розповіли самі волонтери.

"Люди відвозять убитих і поранених у свої регіони. У Вінницьку область машина відвезла 4 убитих", - каже Інна, волонтер із Вінниці.

Як раніше повідомляли, керівник прес-центру АТО Владислав Селезньов сьогодні заявив, що на 31 блокпосту пройшла ротація. За його словами, на блокпост скеровано армійські підрозділи, посилені вогневими засобам. Про втрати він нічого не сказав. Напередодні терористи зажадали, щоб українські військові залишили 31 блокпост, а потім обстріляли його з мінометів. Українські силовики відповіли на вогонь і не залишили зайняті позиції

Окрім того, за словами Інни, тих, хто вижив на 32 блокпосту, знову відправили у бій. "Близько 100 осіб, серед них є контужені. Не розумію, як можна відправляти знову на передову цих людей - вони ще не оговталися. Я бачила їх у таборі біля Ізюма, вони ще не розуміли, що обстріли скінчилися".

Охочі допомогти волонтерам 31-го і 32-го блокпостів можуть переказувати гроші на картку Приват 5168742310784149, Інна Юріївна. Телефон Інни - 0961781648. Вона просить подзвонити їй тих, хто має можливість допомогти медикаментами. Потрібні синупрет, ампіокс, но-шпа в уколах, вода для ін'єкцій, краплі для носа, очей, вух, антибіотики (цефтріаксон і подібні), різні знеболювальні, вата, еластичні бинти. Також потрібні обігрівачі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram