ГоловнаСуспільствоПодії

Військові з 28-ї бригади, як і раніше, перебувають в АТО без документів

Дехто з мобілізованих одеситів не отримував зарплати за липень

Військові з 28-ї бригади, як і раніше, перебувають в АТО без документів
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Солдати 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади більш ніж 10 днів перебувають у зоні бойових дій без військових квитків. Про це LB.ua повідомив один з бійців Олександр.

На блокпосту в районі Донецька перебувають мобілізовані з Одеси й Одеської області. Нагадаємо, військові квитки у них забрали 1 листопада - нібито для проставлення печатки про участь в АТО. Із того часу документів не повернули.

Солдати стурбовані, що вони не зможуть довести свою приналежність до української армії в разі потреби. Вони не мають можливості помитися, їм бракує форми - ходять наполовину в цивільному.

Блокпост постійно обстрілюють терористи, військовослужбовці щодня ризикують життям. При цьому їм не виплачують у повному обсязі заробітну плату. За словами Олександра, дехто з його товаришів по службі отримує лише частину грошей, іншим досі не нарахували зарплату навіть за липень і серпень.

Як повідомляли, минулого тижня один військовий 28-ї ОМБР загинув, трьох поранило в результаті мінометного обстрілу блокпоста біля Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram