ГоловнаСуспільствоПодії

Батальйон "Азов" повідомив про знищення 170 російських військових

Знищено один дивізіон, два інших дивізіони розташовуються на інших ділянках кордону, повідомили бійці

Батальйон "Азов" повідомив про знищення 170 російських військових
Фото: EPA/UPG

Знищено близько 170 російських військових, які вели обстріл в Азовсько-Маріупольському напрямку.

Як повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook, сили АТО завдали удар по позиціях російських військ у Докучаєвську Донецької області.

"Учора було накрито позиції 439 реактивної бригади під Докучаєвськом. За попередніми даними, повністю знищено один дивізіон. Втрати до 170 осіб", - йдеться в повідомленні.

У батальйоні "Азов" зауважили, що озброєння цього підрозділу представлено 300-мм реактивними системами залпового вогню "Смерч", передбачуваний склад дивізіону - 4 реактивні системи (у складі бригади три дивізіони "Смерч", а всього - 12 одиниць).

Імовірно, два інших дивізіони бригади розташовуються на інших ділянках російсько-українського кордону, наголошується в повідомленні.

"439-та гвардійська реактивна артилерійська Перекопська ордена Кутузова бригада в/ч 69673 Південного військового округу базується в Астраханській області, в мю Знаменську, біля ракетного полігону Капустин Яр", - йдеться в повідомленні.

За даними "Азова", на озброєнні бригади перебуває 12 одиниць 300-мм РСЗВ "Смерч" (9А52) та 21 одиниця 220-мм РСЗВ "Ураган".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram