ГоловнаСуспільствоПодії

РНБО назвала найгарячішу точку в зоні АТО

Позиції військових біля села Кримське в Луганській області п'ять разів потрапили під обстріл

РНБО назвала найгарячішу точку в зоні АТО
Фото: Макс Левин

Найгарячішою точкою на Донбасі зараз є блокпост і опорний пункт українських військових біля села Кримське у Слов'яносербському районі Луганської області. Як сказано у зведеннях РНБО, бойовики п'ять разів обстріляли ці позиції з "Градів" та мінометів.

У районі Дебальцевого тривали бої із застосуванням стрілецької зброї та мінометів. Поблизу сіл Зайцеве і Неліпівка терористи обстріляли позиції військових з "Градів" та мінометів. На Дебальцевському напрямку українські військові також відбили одну танкову атаку. Терористи зазнали втрат.

У районі донецького аеропорту бійці АТО відбили атаку терористів на взводний опорний пункт біля Авдіївки. Сам аеропорт терористи обстріляли чотири рази.

На маріупольському напрямку бойовики обстріляли з артилерії і стрілецької зброї кілька ротних опорних пунктів сил АТО. Вчора о 17:55 на напрямку Маріуполь-Павлопіль зафіксовано російський безпілотник.

Сьогодні вранці о 9:00 терористи обстріляли з лісосмуги блокпост прикордонників біля Маріуполя. Напад відбито.

Нагадаємо, що минулої доби в Луганській області загинув один військовий, четверо отримали поранення. В цілому, за даними РНБО, в зоні антитерористичної операції 11 листопада поранено п'ятьох солдатів і один загинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram