ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Жилянській двоє невідомих відібрали у чоловіка 1,5 млн гривень (оновлено)

Оголошено план "Перехоплення"

У Києві на Жилянській двоє невідомих відібрали у чоловіка 1,5 млн гривень (оновлено)
Фото: Макс Левин

Двоє невідомих скоїли розбійний напад на людину на вулиці Жилянській, 28 у Києві: чоловіка побито, в нього забрали 1,5 млн гривень.

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

Пізніше прес-служба київської міліції повідомила подробиці злочину.

Інформація про те, що на вулиці Жилянській невідомі побили перехожого, відібрали сумку і на автомобілі білого кольору покинули місце події, надійшла до міліції об 11.49 по спецлінії "102".

Попередньо встановлено, що потерпілий вийшов зі свого автомобіля, дістав сумку і попрямував до банківської установи. У цей час до нього підбігли двоє невідомих чоловіків у масках, вдарили по голові та відібрали сумку. Після чого сіли в машину білого кольору, що стояла на протилежному боці, і швидко поїхали.

Інформація про загибель потерпілого, яка з'явилася в деяких засобах масової інформації, не відповідає дійсності. Цей громадянин не постраждав. Він перебуває в шоковому стані. За його словами, в сумці знаходилася велика сума грошей, яку він збирався покласти в банківську комірку.

У Києві введено план "Перехоплення", вживаються заходи щодо розшуку осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 186 КК України - (Грабіж).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram