ГоловнаСуспільствоПодії

Прикордонники затримали громадянина України неподалік Краматорська за підозрою в причетності до бойовиків

Бойовики продовжують використовувати безпілотники

Прикордонники затримали громадянина України неподалік Краматорська за підозрою в причетності до бойовиків
Архив
Фото: inforesist.org

У Донецькій області терористи продовжують використовувати безпілотні літальні апарати для проведення повітряної розвідки. Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України, інформує "РБК-Україна".

"Вчора прикордонні наряди тричі фіксували польоти БПЛА. Всі вони були помічені поблизу н.п. Сартана (Донецька область)", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі додали, що її підрозділи здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками в умовах напруженої обстановки. "Протягом доби в Луганській області терористи здійснили обстріл з мінометів позицій прикордонного підрозділу. Нападники відкрили вогонь по одному з блокпостів поблизу н.п. Трьохізбенка. Вогонь вівся з н.п. Красний Лиман. Ніхто з військовослужбовців не постраждав", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що о 10:00 14 листопада прикордонним загоном неподалік н.п. Краматорськ під час перевірки пасажирів одного автобуса було виявлено громадянина України. За наявною інформацією, ця людина, можливо, причетна до діяльності незаконних збройних формувань. Затриманого передали співробітникам міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram