ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові застрелився співвласник банку "Золоті ворота"

Вадим Вишневський був радником колишнього голови обладміністрації Михайла Добкіна

У Харкові застрелився співвласник банку "Золоті ворота"
Фото: www.goldengate.kharkov.ua

У Харкові застрелився Вадим Вишневський, один з найбільших акціонерів харківського банку "Золоті ворота".

За інформацією міліції, вдень 53-річного чоловіка було доставлено в одну з лікарень з вогнепальним пораненням голови, пізніше він помер, передає місцеве видання Status Quo.

За інформацією видання, загиблим був один з акціонерів банку "Золоті ворота" Вадим Вишневський.

Також Вишневський був радником колишнього голови обладміністрації Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу та головою Ради регіонів Єврейської громади України.

Тим часом радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко сумнівається в самогубстві Вишневського.

"Говорив зараз з кількома знайомими, які близько знали Вишневського. Так, останнім часом у нього були проблеми з боргами і кредитами. Але за своєю психологією це була м'яка людина, яка звикла отримувати задоволення від життя... Такий як він у разі небезпеки взяв би валізу грошей і поїхав кудись у тропіки, щоб перечекати загрозу і позбутися настирливих кредиторів", - написав Геращенко у Facebook.

Наприкінці травня правління АТ "Банк "Золоті ворота" повідомило, що ситуація, що склалася в країні, призвела до погіршення ліквідності як у цілому по банківській системі, так і цьому банку. В результаті банк зіткнувся з проблемою масових звернень клієнтів і значних відтоків ресурсів. У червні банк закрив каси, в яких обслуговувалися клієнти, і ввів ліміт на зняття готівки в банкоматах в розмірі 200 грн/день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram