ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики 45 разів атакували позиції сил АТО в суботу

Тривають бої за Донецький аеропорт

Бойовики 45 разів атакували позиції сил АТО в суботу
архив
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

За минулу добу терористи здійснили 45 атак на Донбасі з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокільники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбенка, Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Північне, Красногорівка, Новобахмутівка, Опитне, Кам'янка, Славне, Нікішине, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцеве, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу АТО, триває битва за аеропорт Донецька.

"Наші "кіборги" стійко тримають позиції в старому і новому терміналах аеропорту. Нині найбільшим ворогом мужніх захисників аеропорту є холод і заметіль", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в суботу ввечері повідомлялося, що при обстрілі Донецького аеропорту загинули двоє і отримали поранення 15 українських військових.

Нагадуємо, охочі допомогти військовим в зоні АТО - артилеристам 25-ї ВДВ бригади, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram