ГоловнаСуспільствоПодії

На Виноградарі наркомани пограбували кур'єра

Міліція грабіжників вже знайшла

На Виноградарі наркомани пограбували кур'єра
Фото: mignews.com.ua

На вулиці Полковій у Києві (Виноградар) невідомі, застосувавши зброю, пограбували кур'єра на суму 20 тисяч гривень.

Про це повідомляється на сайті МВС.

Злочин стався ввечері (дату міліція не називає). Молодий чоловік звернувся в міліцію із заявою, в якій пояснив, що він привозив техніку за замовленням, а замість грошей за товар отримав черепно-мозкову травму і обстріл автомобіля.

За словами потерпілого, коли він привіз товар за адресою, до нього підійшла дівчина-покупець і попросила продемонструвати замовлене. Кур'єр відкрив багажник і дістав техніку, у цей час ззаду до нього підійшов невідомий чоловік і вдарив по голові руків'ям пістолета. Після цього зловмисники відібрали замовлений товар, планшет і магнітолу, на загальну суму 20 тисяч гривень. Погрожуючи пістолетом, розбійники наказали потерпілій сісти в машину і виїхати. Кур'єр швидко сів у авто і різко здав назад, розраховуючи таким чином притримати нападників до приїзду міліції. Але зловмисники встигли відбігти і зробили кілька пострілів в пасажирське скло автомобіля, після чого зникли.

Міліція в той самий день міліція встановила особи і місцеперебування зловмисників. Правоохоронці затримали 34-річного чоловіка і 32-річну жінку за місцем їхнього проживання. Обидвоє виявилися наркозалежними безробітними, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Підозрювані вже дали свідчення і визнали свою провину. Викрадене майно у них вилучено.

Зловмисників заарештовано, відкрито кримінальне провадження за ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій". Максимальна санкція за цей злочин - 10 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram