ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала підозрюваних у стрілянині по міськраді в Запоріжжі

Невідомі нібито намагалися вбити запорізьку чиновницю

Міліція затримала підозрюваних у стрілянині по міськраді в Запоріжжі
Фото: Кузьма Джунь

Міліція затримала підозрюваних у стрілянині по будівлі Запорізької міської ради, де саме проходила чергова сесія.

Про це повідомив співробітник прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області Олександр Солошенко.

Близько 13:15 у міліцію надійшла інформація про те, що невідомі особи на автомобілі Mitsubishi Pajero стріляли в бік міськради. У результаті стрілянини ніхто не постраждав.

Близько 14:00 унаслідок оперативних пошуків пасажирів авто затримали. Міліція не інформує про кількість затриманих і зброю.

Колишній начальник управління внутрішньої політики міськради Ірина Комісар заявила "Українським новинам", що невідомі стріляли в неї, коли вона вийшла з будівлі до свого автомобіля. Сама Комісар в результаті стрілянини не постраждала.

За даними "Інтерфакс-Україна", міліція затримала чотирьох озброєних чоловіків.

Нагадаємо, сьогодні вранці в будівлю Запорізької міськради на сесію прийшли кілька десятків протестувальників у супроводі народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Люди зажадали від міського голови Олександра Сіна написати заяву про відставку. Після тривалих суперечок і образ частина депутатів міськради покинула сесію, питання відставки мера так і не розглядали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram