ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики захопили завод у Торезі

Зі складських приміщень вкрали продукції на 700 тисяч гривень

Бойовики захопили завод у Торезі
архив
Фото: 62.ua

Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) захопили будівлі товариства з обмеженою відповідальністю "Торезький завод наплавочних твердих сплавів".

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС в області.

З повідомлення випливає, що 13 грудня в чергову частину управління надійшло повідомлення про те, що під час захоплення заводу терористами було скоєно протиправний вивіз продукції заводу зі складських приміщень на суму понад 0,7 млн гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище).

Також в міліцію надійшли повідомлення про те, що з серпня в Донецьку терористами захоплено завод "Донецькгірмаш", а у вересні в Будьонівському районі Донецька бойовики захопили складські приміщення меблевого підприємства.

За даними фактами порушено кримінальні провадження за ст. 341 Кримінального кодексу (захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

Торезький завод наплавочних твердих сплавів спеціалізується на виробництві матеріалів для наплавлення й напилювання деталей машин і механізмів. Підприємство засноване в 1965 році.

Нагадаємо, раніше в неділю повідомляли, що в ДНР "міністра культури" заарештували за торгівлю зброєю та дружбу з "Азовом".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram