ГоловнаСуспільствоПодії

У селі на Прикарпатті знайшли розстріляну сім'ю з трьома дітьми

Усі п'ятеро загиблих померли від вогнепальних поранень

У селі на Прикарпатті знайшли розстріляну сім'ю з трьома дітьми
Архивное фото
Фото: comments.ua

Міліція порушила справу за фактом розстрілу трьох дітей і двох дорослих в Івано-Франківській області. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Одна з головних версій слідства - конфлікт у сім'ї, оскільки особисті речі та гроші з місця злочину не зникли.

Трагедія сталася ввечері у вівторок, 16 грудня. Загиблих чоловіка, жінку і трьох дітей (5-7 років) виявили в лісосмузі поблизу с. Микуличин. Правоохоронці оглянули місце події і з'ясували, що всі загиблі мають вогнепальні поранення голови. Поряд із тілом жінки виявили мисливську рушницю.

"Члени слідчо-оперативної групи відпрацьовують кілька можливих версій події. Наразі з'ясовано, що в родині загиблої виникали конфлікти з її співмешканцем. Окрім того, правоохоронці з'ясували, що загиблий чоловік нелегально зберігав мисливську рушницю, а сам він учив співмешканку поводитися з нею", - зазначили в прес-службі МВС.

За цим фактом слідчі обласного УМВС відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, в рамках якого слідчі з'ясовують мотиви і причини, що спричинили трагедію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram