ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві водій необережним маневром влаштував ДТП з п'ятьох машин

Дві маленькі дитини та їхня матір потрапили до лікарні

У неділю в Києві на проспекті Бажана в масштабній ДТП за участю п'ятьох автомобілів постраждали двоє маленьких дітей. Про це з місця подій повідомив кореспондент LB.ua.

Як розповіли учасники аварії, всі автомобілі рухалися в напрямку Харківської площі. У лівій смузі попереду машин рухався Fiat, за ним - Skoda Octavia, далі - Porsche Cayenne. У якийсь момент по середньому ряду всіх випередила Toyota Camry, водій якої перебудувався в лівий ряд перед Fiat і раптово загальмував.

Водій "італійця" також пригальмував, за ним зменшив швидкість і водій Skoda. Водій же Porsche на повному ходу врізався в задню частину Skoda і, відкинувши чеське авто вправо, протаранив Fiat. Від удару Fiat "підштовхнув" Toyota. У момент зіткнення праворуч рухався Volkswagen Caddy, водій якого, йдучи від машин, що зіткнулися, вилетів на бордюр і вдарився в освітлювальний стовп.

У салоні Fiat знаходився хлопчик шкільного віку, але серйозних травм він не отримав. У Skoda на задніх сидіннях в дитячих кріслах знаходилися дві маленькі дівчинки - 2-х і 4-х років. Обох дівчаток разом з мамою госпіталізували лікарі "швидкої допомоги" для обстеження. Інші учасники аварії від допомоги лікарів відмовилися. Причини ДТП з'ясовують інспектори ДАІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram