ГоловнаСуспільствоПодії

Парубій розповів, як у нього кинули гранату

Депутат назвав замах "несерйозним" на тлі обстрілу "Градами" на фронті

Парубій розповів, як у нього кинули гранату
Фото: www.dyvys.in

Перший віце-спікер парламенту Андрій Парубій розповів про напад на нього та інших депутатів у центрі Києва. Депутат описав ситуацію на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хочу пояснити ситуацію, щоб не було різночитань. Вчора, після 23:00, повертаючись з роботи у ВР, я зустрівся з друзями - сотниками Самооборони - біля входу в готель "Київ", де проживаю. Повз нас пройшов невідомий - високий, спортивної статури. Проходячи повз нас, він подивився мені в обличчя. Відійшов на кілька метрів, обернувся, витягнув чеку і кинув нам під ноги гранату. Граната фактично прокотилася поміж нас і закотилася під машину, що стояла поруч. Стався вибух. Невідомий кинувся тікати", - написав Парубій.

"Треба віддати належне працівникам міліції, які чергують на перехресті Липської-Грушевського - вони кинулися його наздоганяти. Втікач кинув ще одну гранату під ноги міліціонерам. У результаті нападнику вдалося втекти, а один із працівників міліції з пораненнями потрапив в лікарню", - написав віце-спікер.

Крім міліціонера постраждалих від вибухів немає, але пошкоджено три автомобілі.

"Якого б не були типу гранати, хочу зазначити: після обстрілів "Градами" на передовій це все виглядає несерйозно", - написав Парубій.

Нагадаємо, за фактом вибухів у центрі Києва міліція порушила кримінальну справу за статтею про хуліганство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram