ГоловнаСуспільствоПодії

За Києвом злодії обстріляли бійців Держохорони і спалили їхній автомобіль

Потім зловмисники зникли у невідомому напрямку

За Києвом злодії обстріляли бійців Держохорони і спалили їхній автомобіль
Дом, который пытались ограбить
Фото: http://mvs.gov.ua

У селі Білогородка Київської області працівник Держслужбы охорони отримав вогнепальне поранення.

Як повідомляється на сайті ГУ МВС в області, близько 17:00 25 грудня в одному з приватних будинків у цьому селі спрацювала сигналізація. Загін Держслужби охорони Києво-Святошинського району поїхав на місце події.

Правоохоронці виявили відкриті вхідні двері позаду будинку і драбину, приставлену до вікна другого поверху. Двоє співробітників блокували будинок, а водій у службовому автомобілі почав обстежувати прилеглу територію.

"Рухаючись в автомобілі, міліціонер побачив, що автомобіль "Хонда" їде назустріч. Після зіткнення кілька невідомих вийшли з іномарки і почали розстрілювати впритул працівника міліції за кермом. Після чого боєць ДСО вибіг з машини і відкрив вогонь з табельної вогнепальної зброї. На звук пострілів прибігли колеги. Дотримуючись правил особистої безпеки, відтягнули травмованого товариша у безпечне місце, допомогли і викликали швидку. У цей час у напрямку міліціонерів знову почали лунати постріли і крики "Підривай автомобіль". Зловмисники підпалили свій автомобіль, службову машину Держслужби охорони і зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Пораненого бійця ДСО доставили в районну лікарню.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) і ст.348 (посягання на життя правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram