ГоловнаСуспільствоПодії

19-річний працівник згорілого кафе в Ізмаїлі отримав найтяжчі опіки

Одеські лікарі прибули в Ізмаїл допомогти постраждалим від пожежі

19-річний працівник згорілого кафе в Ізмаїлі отримав найтяжчі опіки
Фото: mns.gov.ua

Дев'ять постраждалих від пожежі в ізмаїльському кафе "Біля фонтана" перебувають у міській лікарні, медики ще не вирішили питання їхнього транспортування до Одеси. Про це повідомляє одеське видання "Думская".

За даними сайту, ввечері в день пожежі в Ізмаїл прибула бригада медиків з Одеси для надання допомоги постраждалим. Перевозити госпіталізованих в обласний центр зараз небезпечно через поганий стан автошляхів і ожеледицю.

У тяжкому стані перебувають троє працівників кафе, найтяжчі опіки отримав 19-річний мангальник Олександр. За даними ЗМІ, після вибуху Олександр допомагав двом працівницям вибратися з кухні, незважаючи на власні опіки.

Також повідомляють, що лікування постраждалих оплачує власник кафе, екс-депутат Ізмаїльської міськради Олег Дойчев.

Водночас, за даними ДержСНС у Одеській області, органи держнагляду не перевіряли кафе після реконструкції, а власник кафе не надав декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

Нагадаємо, 11 січня в кафе "Біля фонтана" вибухнув газовий балон. До прибуття рятувальників вогонь поширився на 60 квадратних метрів. О 17:34 пожежу ліквідували. В результаті вибуху і пожежі постраждали дев'ять осіб - п'ятеро співробітників кафе і четверо відвідувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram