ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний "айдарівець" розбив 8 вікон у будівлі КМДА (оновлено)

Чоловіка затримали на місці злочину

П'яний "айдарівець" розбив 8 вікон у будівлі КМДА (оновлено)
Архивное фото
Фото: http://kievcity.gov.ua

Столична міліція затримала чоловіка, який розбив сьогодні вранці вікна в будівлі мерії на Хрещатику. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Києва.

Повідомлення про хулігана в центрі Києва надійшло черговим о 5:44. Після прибуття на місце події міліціонери затримали чоловіка, який не намагався сховатися. Затриманий - чоловік 1984 року народження, житель Вінницької області. До приїзду правоохоронців він встиг розбити камінням вісім великих вікон на першому поверсі будівлі.

Чоловіка затримали за хуліганство і доставили до Шевченківського райвідділу. Про мотиви хулігана на цей момент нічого не відомо.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, виявилося, що нападник - боєць батальйону "Айдар", він був у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, на початку січня невідомі здійснили чотири напади на кондитерські магазини "Рошен" у Києві. У всіх випадках молоді чоловіки з закритими обличчями розбивали вікна в магазинах і кидали в магазин або поруч із ним запальну суміш.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram