ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: водій у стані наркотичного сп'яніння протаранив машину ДАІ

Один з винуватців аварії втік з місця злочину

У вівторок, 27 січня, ввечері в Києві на проспекті Науки в ДТП за участю трьох автомобілів, серед яких - автомобіль ДАІ, постраждали дві людини.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua. Як розповіли очевидці аварії - патрульний автомобіль ДАІ Skoda Octavia зупинився в середньому ряду перед світлофором на заборонний сигнал. За ним зупинився Kia Rio. Раптом у задню частину Kia на повному ходу врізався ВАЗ "Пріора".

Від удару Kia відкинуло на автомобіль ДАІ, а ВАЗ вилетів на тротуар. За словами свідків - у "Пріорі" перебували троє чоловіків у стані, схожому на наркотичне сп'яніння. Один з них вибрався з розбитого авто і втік з місця події. На місце аварії прибули кілька машин "швидкої допомоги".

Лікарі госпіталізували водія ВАЗ із закритою черепно-мозковою травмою, переломом ребер і забоями, а також його пасажира. Водія і пасажира Kia від серйозних травм уберегли подушки безпеки і пристебнуті ремені. Співробітники міліції вилучили із салону ВАЗ пластикові пляшки з невідомою рідиною, попередньо - наркотичною речовиною, а також велику кількість таблеток.

У якому стані перебував водій ВАЗ, а також усі обставини події належить з'ясувати слідчо-оперативній групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram