ГоловнаСуспільствоПодії

На Сумщині шкільний автобус не розминувся з "Уралом"

При зіткненні постраждали 11 дітей

На Сумщині шкільний автобус не розминувся з "Уралом"
Фото: osvita.com

11 дітей постраждали у дорожньо-транспортній пригоді за участю військової вантажівки "Урал" і шкільного автобуса у Сумській області. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС області.

Сьогодні вранці, близько 9:00 у чергову частину Роменського міського відділу міліції надійшло повідомлення від директора школи села Глинськ, що поблизу села Чеберяки (обидва населені пункти у Сумській області) шкільний автобус, який віз дітей на навчання, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Міліція встановила, що на автошляху сталося зіткнення шкільного автобуса і військового автомобіля "Урал". В автобусі перебували 15 дітей шкільного та дошкільного віку, які їхали у Глинську школу.

Наразі 11 дітей доставили в лікарню для надання медичної допомоги.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 415.1 Кримінального кодексу (порушення правил водіння або експлуатації машин), санкція якої передбачає до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо, напередодні 20 дітей ушпиталили через отруєння невідомою речовиною у Летичеві (Хмельницька область). Трьох школярів того ж вечора в реанімобілі доставили в обласну лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram