ГоловнаСуспільствоПодії

Кузьма Скрябін сьогодні вранці загинув у ДТП (оновлено)

Відомий музикант розбився в Дніпропетровській області

Кузьма Скрябін сьогодні вранці загинув у ДТП (оновлено)
Фото: bilet.zt.ua

Сьогодні вранці, близько 8:20, у Криворізькому районі Дніпропетровської області загинув відомий український співак, лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

Аварія сталася біля села Лозуватка. За даними ДАІ, позашляховик співака зіткнувся з вантажівкою. Кузьменко від отриманих травм помер на місці аварії.

Фото: 1kr.ua

Управління МВС Дніпропетровської області уточнило, що в аварії отримали травми дві жінки - пасажирка загиблого співака і пасажирка вантажівки.

Фото: 1kr.ua

Фото: 1kr.ua

Напередодні, 1 лютого, "Кузьма" виступав на концерті у Кривому Розі.

"На трасі Кіровоград-Запоріжжя на 86-му км (у районі села Тернуватка) рухався автомобіль Toyota Sequoia (за кермом був Андрій) від Кривого Рогу в бік Кіровограда. На заокругленні дороги сталося зіткнення з автомобілем ГАЗ - молоковоз-автоцистерна, що перевозив молоко. Унаслідок ДТП водій Toyota Sequoia (Андрій Кузьменко) загинув на місці. Його пасажирку доставлено до міськлікарні №2, а пасажирку молоковоза доправили в міськлікарню №9. Водій молоковоза меддопомоги не потребував", - повідомив начальник прес-служби ДАІ Кривого Рогу Володимир Кисличенко, інформують "Вести".

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram