ГоловнаСуспільствоПодії

Загиблими у ДТП під Бєлгородом виявилися жителі Донбасу

Оприлюднено імена жертв трагедії

Загиблими у ДТП під Бєлгородом виявилися жителі Донбасу
Фото: ntv.ru

Оприлюднено імена всіх загиблих і постраждалих у великому ДТП за участю мікроавтобуса і КамАЗа в Бєлгородській області Росії.

Загинули 11 людей, ще шість постраждали. Усі загиблі та постраждалі в ДТП, окрім водія КамАЗа, є жителями Луганська, Луганської та Донецької областей.

"На місці ДТП загинули водій мікроавтобуса П.В. Зеленюк і дев'ять пасажирів: Світлана Магільна, 1973 року народження (місто Луганськ), Лідія Кошман, 1950 року народження (Луганська область), Світлана Денисова, 1961 року народження (Луганська область), Анатолій Гук, 1962 року народження (Луганська область), Валерій Михайлов, 1954 року народження (Луганська область), Андрій Капленко, 1974 року народження (Донецька область), Людмила Гаруз, 1971 року народження (Луганська область), Олександр Кошман, 1952 року народження (Луганська область) і Анатолій Юдін, 1995 року народження (Луганська область)", - повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах Бєлгородської області.

За його словами, ще одна пасажирка мікроавтобуса - Марія Гуржванка, 1954 року народження, мешканка Луганської області - від отриманих травм померла в лікарні.

В Олексіївській ЦРЛ зараз перебувають водій КамАЗа А.О. Вовчук (житель міста Сальська Ростовської області), жителі Луганська Анатолій Будков, 1955 року народження, Наталя Осташова, 1962 року народження, Наталія Юдіна, 1964 року народження, а також невстановлена жінка, імовірно Наталія Булкова, 1954 року народження, мешканка Луганська. Прізвище ще одного постраждалого поки що не відоме.

ДТП за участю мікроавтобуса і вантажного КамАЗа сталося на автодорозі Р-185 Білгород - Павловськ поблизу населеного пункту Советське Олексіївського району. За даними регіонального головкому МВС, причиною ДТП могла стати неуважність водія мікроавтобуса, який зіткнувся з КамАЗом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram