ГоловнаСуспільствоПодії

Пасажири таксі побили свого водія за ДТП на Харківському шосе в Києві

Щоб утихомирити п'яну компанію, на місце аварії прибули співробітники ППС

У неділю, 8 лютого, вночі в Києві, на Харківському шосе водій таксі ВАЗ-2172 "Пріора", розвертаючись у недозволеному місці, зіткнувся з ВАЗ-2111. Після цього п'яні пасажири таксі побили свого водія.

Фото: Виталий Мирошниченко

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці, автомобіль таксі виїхав на Харківське шосе з вулиці Березневої. З незрозумілих причин водій таксі вирішив розвернувся у зворотний бік, незважаючи на подвійну суцільну лінію розмітки. Такий маневр таксиста став несподіванкою для водія ВАЗ-2111, який рухався з боку Ленінградської площі в лівій смузі. Сталося зіткнення - "одинадцята" на повному ходу протаранила "Пріору" в лівий бік.

Фото: Виталий Мирошниченко

Із салону "Пріори" вийшли нетверезі пасажири і влаштували бійку, розбивши обличчя водієві таксі. Щоб утихомирити п'яну компанію, на місце аварії прибули також співробітники патрульно-постової служби.

Фото: Виталий Мирошниченко

Лікарі швидкої допомоги оглянули всіх учасників конфлікту і госпіталізували одного з пасажирів "Пріори" із закритою черепно-мозковою травмою та різаною раною м'яких тканин голови. Водій і пасажирка ВАЗ-2111, незважаючи на травми, від госпіталізації відмовилися.

Обставини події з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram