ГоловнаСуспільствоПодії

Волонтерів "Народного Тилу" обікрали в Умані

Активісти нарікають на бездіяльність міліції

Волонтерів "Народного Тилу" обікрали в Умані
Фото: www.facebook.com/kolesanarodnogo

Один із творців волонтерського руху "Народний Тил" Роман Синіцин на своїй сторінці у фейсбуку розповів про неприємну ситуацію, яка трапилася з його колегами.

"9 лютого на парковці АЗС в Умані з автомобіля LR Discovery, з переднього сидіння, була вкрадена жіноча сумочка.

Машина була відчинена, оскільки на задньому сидінні перебували пасажири. Коли вони вискочили з машини - встигли помітити темний/чорний брудний седан. Водій і пасажир саме перебували в приміщенні АЗС на касі.

У вкраденій сумці, крім телефонів, документів і гаманця, був конверт із грошима в гривнях і доларах США (50 000 грн і

$1500) і 3-4 тис грн у гаманці. Гроші в конвертах були призначені на купівлю чергового автомобіля проекту "Колеса Народного Тилу", цього разу для 5-го батальйону 24-ї бригади (взводу, який героїчно утримував 29-й блокпост)", - пише Роман.

За його словами, дзвінок на 102 зробили відразу ж. За словами співробітників МВС, блокпост ДАІ в бік Одеси також попередили, але нікого не затримали. При цьому документи знайшлися наступного ранку на сусідній заправці.

Синіцин, посилаючись на місцевих жителів, пише, що це типова і давно відпрацьована схема грабунку, яку нібито "кришує" місцева міліція. Волонтер зазначає, що через два дні з моменту вчинення злочину міліція навіть не вилучила записів із камер спостереження заправки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram