ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі випав з вікна старший прокурор району

Обставини смерті прокурора з'ясовують

Старший прокурор Малиновського району Одеси в суботу вранці випав з вікна багатоповерхового будинку і загинув.

Про це повідомляє "Укрінформ" з посиланням на відділ зв'язків з громадськістю Одеського облУВС.

"Близько 5-ї ранку в чергову частину Малиновського райвідділу міліції надійшла скарга від мешканців будинку 33-Б на проспекті Шевченка про те, що жителі сусідньої квартири розпочали сварку і своїми криками заважають їм відпочивати", - уточнив керівник ВЗГ Володимир Шаблієнко.

Коли екіпаж патрульної служби під'їжджав до будинку, до міліції надійшло повідомлення про те, що з восьмого поверху цього будинку впав чоловік.

В Одесі біля офісу "Самопомочі" прогримів вибух

"При огляді тіла загиблого співробітники міліції знайшли документи, які показали, що за нез'ясованих обставин загинув старший прокурор Малиновського району Одеси. На місце події прибула слідчо-оперативна група міліції, яка встановлює причини та обставини смерті працівника прокуратури", - підсумував полковник Шаблієнко.

Юриста третього класу Сергія Мельничука було призначено на посаду прокурора прокуратури Малиновського району Одеси 8 червня 2012 року.

Нагадаємо, в ніч на 28 лютого колишній депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов викинувся з вікна. 10 березня застрелився екс-нардеп від ПР Станіслав Мельник. А 12 березня вчинив самогубство колишній губернатор Запорізької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram