ГоловнаСуспільствоПодії

У Костянтинівці військовий тягач наїхав на трьох осіб (оновлено)

8-річна дівчинка загинула

У Костянтинівці Донецької області військовий тягач під управлінням військовослужбовців наїхав на трьох пішоходів.

Фото: facebook.com/vladymyr.berezin

ДТП сталося в понеділок о 14:42 на проспекті Ломоносова біля міської лікарні №5.

Як повідомив у своєму фейсбуці начальник ГУ МВС у Донецькій області, винуватців ДТП - двох військовослужбовців - затримано й передано у військову прокуратуру.

У ДТП потрапила не бойова машина десанту, як повідомлялося раніше, а МТЛБ - багатоцільовий тягач легкий броньований.

У результаті події загинула дівчинка, 2008 року народження. Рідна тітка дівчинки, 1976 року народження, яка її супроводжувала, отримала травми різного ступеня тяжкості, немовля жінки, 2015 народження, не постраждало.

Фото: facebook.com/vladymyr.berezin

Прес-офіцер ГУ МВС у Донецькій області Вікторія Гуц в ефірі одного з телеканалів повідомила, що подія викликала різке невдоволення місцевих жителів.

Заступник командувача антитерористичною операцією полковник Валентин Федичев заявив, що Збройні сили України не покриватимуть винуватців трагедії, передає прес-служба Донецької ОДА.

Міністерство оборони України також відреагувало на трагедію, пообіцявши, що винні понесуть сувору відповідальність, а їхніх командирів буде покарано за відсутність належного контролю.

До місця події терміново направлено оперативну групу військовослужбовців Генштабу. Про скоєну ДТП поставлено до відома військову прокуратуру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram