ГоловнаСуспільствоПодії

У Броварах в результаті ДТП маршрутка з пасажирами злетіла з моста

Аварія сталася з вини водія легкового автомобіля, який підрізав маршрутку

У суботу близько 21:15 у Броварах Київської області сталася масштабна ДТП за участю легкового автомобіля Daewoo Lanos і маршрутного таксі.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на журналіста Андрія Захарченка.

facebook.com/atbrovary
facebook.com/atbrovary

За словами свідків, автобус маршруту №327 рухався по мосту в напрямку району Торгмаш на швидкості близько 40 км/год. Назустріч йому в напрямку Києва рухався автомобіль Daewoo Lanos. Обігнавши один автобус на великій швидкості, через кілька секунд "Ланос" підрізав маршрутне таксі №327, вдаривши його в переднє колесо. Легкове авто перекинулося на проїжджій частині, а автобус після потужного удару злетів з мосту.

В автобусі окрім водія їхало 12-15 пасажирів, четверо з них у важкому стані були доставлені до лікарні. Одна людина перебуває в реанімації у вкрай важкому стані.

Водій Daewoo Lanos отримав незначні пошкодження. За попередніми даними, він знаходився під дією алкогольних чи наркотичних речовин.

Видео: Андрей Захарченко / Youtube

Нагадаємо, в суботу в Києві на Столичному шосе легковий автомобіль врізався в групу велосипедистів, після чого з місця аварії втік, залишивши потерпілих лежати на дорозі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram