ГоловнаСуспільствоПодії

Полковника СБУ заарештували за хабар під час оформлення перепусток у зоні АТО

У можновладного військовослужбовця вилучили 120 тис. грн.

Полковника СБУ заарештували за хабар під час оформлення перепусток у зоні АТО

Слідчі Головної військової прокуратури 19 березня затримали полковника Служби безпеки України, керівника координаційної групи при одному із секторів Штабу антитерористичної операції, за хабар під час оформлення чергової партії перепусток у зоні АТО.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, полковника СБУ затримали "на гарячому". Під час слідчих дій у службовому кабінеті і за місцем тимчасового проживання затриманого, крім предмета хабара, вилучено ще понад 120 тис. грн.

21 березня Краматорський міськсуд заарештував можновладного військовослужбовця.

Кримінальне провадження, в рамках якого затримали полковника СБУ, відкрили 14 березня за матеріалами Служби безпеки України у зв'язку з фактами вимагання й отримання окремими посадовими особами правоохоронних органів неправомірної вигоди за оформлення перепусток.

Корупційну схему незаконного збагачення ліквідовано, вживають заходів для встановлення та притягнення до відповідальності інших її учасників.

Нагадаємо, в березні СБУ почала операцію запобігання корупції в зоні АТО. 21 березня під час спроби затримати контрабанду застрелили офіцера СБУ. Згодом з'ясувалося, що до вбивства причетні колишні бійці батальйону "Дніпро-1".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram