ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: п'яний 25-річний водій влаштував справжнє випробування для ДАІ

На задньому сидінні авто лежало більш ніж десять пляшок пива

У середу вночі, 8 квітня, близько 2:00 у Києві в Голосіївському районі ВАЗ-2111, за кермом якого був нетверезий водій, протаранив стовп.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як з'ясувалося - інспектори ДАІ, патрулюючи нічні вулиці, звернули увагу на автомобіль, що рухався із вимкненими фарами. На вимогу зупинитися водій тільки додав швидкість. Інспектори почали переслідувати порушника. На одній із вулиць ВАЗ протаранив огорожу і зупинився.

Один із інспекторів кинувся до водія ВАЗа, але той натиснув на газ і, збивши інспектора, поїхав далі. Інспектори ДАІ продовжили переслідування. Через деякий час водій ВАЗа не впорався з керуванням і на перехресті Голосіївського проспекту та вулиці Васильківській на повній швидкості вилетів на тротуар, збив огороджувальні стовпчики і врізався в освітлювальну опору.

На щастя, на тротуарі не було випадкових перехожих. За кермом ВАЗа перебував 25-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння, який ледве стояв на ногах. Як з'ясувалося, він уже неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності з тієї ж причини, а у 2014 році за керування у нетверезому стані його позбавили водійських прав. Машина належала не йому, а товаришу, який незабаром приїхав на місце ДТП. У багажнику і на задньому сидінні ВАЗа лежало більш ніж десять пляшок пива.

Пояснити причину своїх вчинків водій ВАЗа відмовився, як і проходити тест на вміст алкоголю. На щастя, інспектор ДАІ, якого під час затримання збив ВАЗ, серйозних травм не отримав і від допомоги лікарів відмовився. Всі обставини події з'ясовують співробітники міліції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram