ГоловнаСуспільствоПодії

Станцію метро "Площа Льва Толстого" закривали через повідомлення про мінування (оновлено)

Також закривали вузол пересадки на станцію "Палац спорту"

Станцію метро "Площа Льва Толстого" закривали через повідомлення про мінування (оновлено)
Фото: Александр Рудоманов

Станцію київського метрополітену "Площа Льва Толстого" і вузол пересадки на станцію "Палац спорту" закривали через повідомлення про мінування.

Про це повідомляє офіційний сайт КП "Київський метрополітен".

"У зв'язку з отриманням інформації про загрозу вибуху станцію "Площа Льва Толстого" закрито для входу та виходу пасажирів. Також станція не працює для пересадки з лінії на лінію. Потяги йдуть повз станцію без зупинки", - йдеться в повідомленні.

Станом на 10:00 прес-служба метрополітену повідомила про відновлення роботи станції.

"Роботу станції "Площа Льва Толстого" і вузла пересадки відновлено. В результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 15 квітня близько 9:00 станцію "Площа Льва Толстого" закривали через повідомлення про мінування на годину. Також учора "мінували" станцію "Вокзальна".

Більшість повідомлень про "мінування" станцій київського метро надходять із зони АТО. Протягом останніх кількох місяців метро мінували рідше, ніж торік, проте останніми днями такі повідомлення почастішали. Наприклад, учора через повідомлення про мінування зачиняли станцію метро "Театральна". За даними правоохоронців, кожен виїзд вибухотехніків за повідомленням про мінування обходиться державі в 30 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram