ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві застрелили Олеся Бузину (додано фото і відео)

Міліція шукає темно-синій "Форд Фокус" убивць

Сьогодні вдень у Києві застрелили письменника, журналіста Олеся Бузину.

"Щойно на вул. Дегтярівській у районі будинку номер 58 із "Форда Фокус" темно-синього кольору розстріляли сумно відомого журналіста Олеся Бузину. Номери номера на машині були чи латвійські, чи білоруські. Точно не українські. Прохання терміново до всіх водіїв міста Києва дзвонити в міліцію, якщо ви побачите на вулиці машину з аналогічними прикметами. Схоже, що відстріл свідків у справі Антимайдану триває", - заявив у фейсбуці нардеп Антон Геращенко.

Обережно, відео не для вразливих

Зі свого боку прес-служба МВС повідомила, що подія сталася о 13:20. "Двоє невідомих у масках застрелили Олеся Бузину. На місці події працює слідчо-оперативна група міліції під керівництвом Василя Паскала", - йдеться в повідомленні.

Бузина відомий українофобськими та російськофільськими заявами в ЗМІ. Він також є автором скандальних книг "Воскресіння Малоросії", "Вурдалак Тарас Шевченко", "Поверніть жінкам гареми" й інших. Журналіст виступав як експерт в ефірах заборонених в Україні російських телеканалів.

На парламентських виборах-2014 Бузина був кандидатом у народні депутати в мажоритарному київському міському виборчому округу №223 від партії "Російський блок".

Нагадаємо, що в ніч проти 13 квітня в побутовій бійці вбили ще одного журналіста - засновника сайту "Обком" Сергія Сухобока.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram