ГоловнаСуспільствоПодії

Порошенко відреагував на вбивства Калашникова і Бузини

Президент назвав останні вбивства "свідомою провокацією".

Порошенко відреагував на вбивства Калашникова і Бузини
Фото: dyvys.in

Президент Петро Порошенко зажадав від правоохоронних органів якомога швидше знайти виконавців і назвати замовників убивств Олега Калашникова й Олеся Бузини.

Про це він заявив під час зустрічі із заступником міністра внутрішніх справ Василем Паскалем, повідомляє прес-служба президента.

"Очевидно, що ці злочини - події одного ряду. Їхня природа і політичний сенс зрозумілі - це свідома провокація, яка ллє воду на млин наших ворогів. Вона спрямована на дестабілізацію внутрішньополітичної ситуації в Україні, на дискредитацію політичного вибору українського народу", - заявив Порошенко.

"Я вимагаю від правоохоронних органів якнайшвидше знайти виконавців і назвати організаторів останніх убивств. Враховуючи резонансність скоєних злочинів, правоохоронні органи повинні регулярно звітувати перед суспільством про перебіг і результати слідчих дій", - сказав він.

Нагадаємо, колишнього нардепа-регіонала Олега Калашникова застрелили ввечері в середу біля його квартири. Вдень у четвер застрелили проросійського журналіста Олеся Бузину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram