ГоловнаСуспільствоПодії

У Львівській області міліціонера прив'язали до воза і волокли 13 км (оновлено)

Підозрюваних у вбивстві затримано

У Львівській області міліціонера прив'язали до воза і волокли 13 км (оновлено)
Фото: ru-newz.ru

У Львівській області вночі 18 квітня дільничного прив'язали до воза з кіньми і волокли 13 кілометрів. Двох підозрюваних у вбивстві капітана міліції затримано.

Як повідомляється на сайті МВС, близько 22.30 місцевий житель повідомив у Радехівський райвідділ міліції, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло.

Оперативники знайшли куртку зі слідами крові та посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції. По дорозі проїзду воза виявили шматки людського тіла, яке коні волокли 13 кілометрів. Саме тіло кинули в меліоративному рові на кордоні з сусіднім районом.

Підозрюваних у вбивстві, 53-річного жителя Радехівського району та 26-річного жителя Сокальського району, затримано.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Оновлення. Як повідомила в ефірі телеканалу "112 Україна" спікер Львівської обласної міліції Світлана Добровольська, дільничний міліціонер намагався припинити бійку двох чоловіків.

"Дільничний втрутився в цю бійку, що і викликало таку ненависть з боку чоловіків, що його прив'язали до воза і понад 13 км тягнули", - зазначила вона.

Нагадаємо, в грудні у Києві торговець наркотиками застрелив трьох міліціонерів і втік. Наступного дня його знайшли, але при спробі затримання він отримав важкі травми і помер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram