ГоловнаСуспільствоПодії

Знайдено Range Rover, який влаштував смертельне ДТП під Києвом і втік з місця аварії

На одній із вулиць у Києві водій кинув своє авто і поїхав на іншому автомобілі

Знайдено Range Rover, який влаштував смертельне ДТП під Києвом і втік з місця аварії
Фото: Виталий Мирошниченко

У неділю у Дніпровському районі Києва знайшли позашляховик Range Rover, водій якого вночі влаштував ДТП зі смертельним результатом на автомагістралі Київ-Бориспіль.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці - після цього ДТП розбитий Range Rover без номерів простояв всю ніч біля одного з кафе на вулиці Микільсько-Слобідській. Наступного дня, за словами свідків, до Range Rover під'їхав кросовер Audi Q7, з нього вийшов нетверезий чоловік, переклав з Range Rover речі і сів у свій розбитий автомобіль. Від'їхавши від кафе, і без того розбитий позашляховик одразу врізався в бетонний парапет і, залишивши на землі уламки бампера, проїхав ще десяток метрів, після чого припаркувався біля будинку.

Очевидці викликали ДАІ, повідомивши про неадекватного водія, який на розбитому позашляховику без номерів врізався в парапет. На час приїзду інспекторів, водій вже поїхав на іншому авто, залишивши Range Rover відкритим.

З'ясувалося, що саме цей позашляховик зник з місця аварії на Бориспільській трасі. Прибула слідчо-оперативна група, зняла відбитки, вилучила речові докази і евакуювала позашляховик на штрафмайданчик.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram