ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Жилянській в офіс волонтерів кинули коктейль Молотова

Великої пожежі вдалося уникнути.

Вранці 23 травня в Києві на вул. Жилянській невідомі спробували підпалити офіс Спілки учасників АТО України, який збирає допомогу для бійців у зоні проведення АТО, кинувши у вікно пляшку із пальною сумішшю.

Фото: facebook.com/uaatoua

Про це йдеться на фейсбуці Спілки.

"Великої пожежі вдалося уникнути тільки завдяки тому, що під час нападу на офіс у будівлі перебували волонтери, які готували для відправки в зону АТО черговий вантаж із дорогими медикаментами, а також оперативності бригади МНС, яка за лічені хвилини прибула для ліквідації пожежі", - наголошено в повідомленні.

Фото: facebook.com/uaatoua

Правоохоронці проводять слідчі дії. Із місця підпалу вилучено залишки ємності, використаної злочинцями, а також зразки легкозаймистої речовини.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками частини 2 статті 194 та статті 15 - замах на умисне знищення або пошкодження чужого майна.

Організація підтримує учасників АТО, допомагає сім'ям загиблих, передавала благодійну допомогу 95-й окремій аеромобільній десантній бригаді, 30-й окремій механізованій бригаді, 81-й аеромобільній десантній бригаді. У Спілці зазначили, що напередодні волонтери отримали медикаменти, необхідні українським бійцям.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram