ГоловнаСуспільствоПодії

Під Харковом озброєний чоловік застрелив двох людей і взяв заручників (оновлено)

Правоохоронці ведуть переговори зі зловмисником.

Сьогодні вдень, близько 14:00, у Люботині під Харковом чоловік із карабіном застрелив двох людей, після чого поїхав у сусіднє селище Коротич, де на заправці взяв у заручники ще двох осіб. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

Відомо, що злочинцеві - 48 років, він пересувається власним автомобілем ВАЗ 99-ї моделі. "Зараз працівники міліції ведуть переговори з чоловіком про звільнення заручників і вживають заходів для затримання зловмисника", - повідомляє прес-служба міліції.

Фото: facebook.com/slava.mavrichev

Оновлення. Радник глави МВС Антон Геращенко у фейсбуці повідомив, що стрілець - власник будинку в Люботині. Вранці до нього приїхав судовий виконавець разом із дільничним і понятими описувати будинок за рішенням суду.

Чоловік, власник будинку, у стані крайнього перезбудження, відкрив стрілянину по судовому виконавцю та особам, які його супроводжували. Загинув один із двох понятих і хтось із перехожих чи осіб, котрі супроводжували судового виконавця. Дільничний не встиг зупинити злочинця, після чого чоловік, сівши в машину, виїхав на трасу Київ-Харків, де захопив трьох заручників - співробітників АЗС "OKKO", розташованої у селищі Коротич", - повідомив Геращенко.

Прес-служба МВС зазначає, що станом на 17:00 переговори з люботинським стрільцем тривають.

Нагадаємо, що минулого тижня схожий випадок стався в Одесі, де чоловік зі зброєю захопив у заручники двох співробітниць аптеки. Співробітникам міліції вдалося переконати його відпустити заручників і здатися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram