ГоловнаСуспільствоПодії

Правоохоронці вбили люботинського стрільця (оновлено)

Ніхто із заручників не постраждав

Правоохоронці ліквідували зловмисника, який вбив двох людей і протягом кількох годин утримував у заручниках трьох людей в Харківській області.

Фото: Slava Mavrichev

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Журналісти, які чергували неподалік АЗС, чули щонайменше три постріли, після чого до місця події вирушили автомобілі швидкої допомоги та пожежників.

Як написав у Facebook харківський журналіст Слава Маврич, злочинця вбив снайпер.

Фото: Slava Mavrichev

Наголошується, що ніхто із заручників не постраждав. Журналісти з місця інциденту повідомляють, що звільнені люди перебувають у стані шоку.

Оновлено о 22:28. Рух на трасі Київ-Харків повністю відновлено, повідомляють очевидці.

У свою чергу представник колегії МВС Антон Геращенко пояснив, чому люботинського стрільця ліквідували. "Іншого шляху, щоб уникнути жертв серед заручників, на думку осіб, відповідальних за операцію, не було. Чоловік був на межі психологічного зриву (на думку перемовників) і міг своїми діями призвести до загибелі заручників", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, що в м. Люботин Харківської області 48-річний місцевий житель відкрив вогонь з карабіна. В результаті цього загинуло двоє людей, одна людина отримала поранення. Після скоєного чоловік на власному автомобілі ВАЗ-21099 виїхав у село Коротич, де на автозаправці утримував трьох заручників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram