ГоловнаСуспільствоПодії

На нафтобазі під Києвом горять 8 резервуарів з пальним (оновлено)

На місце події відправили бійців Нацгвардії

Унаслідок пожежі на території нафтобази в селі Крячки Васильківського району Київської області вогнем охоплено вже вісім резервуарів із пальним, п'ять осіб постраждали.

Про це повідомляє офіційний сайт ДСНС.

Фото: mns.gov.ua

"Станом на 7:00 вівторка вже 8 резервуарів із пальним ємністю 900 кубометрів і кілька невеликих ємностей охоплено вогнем на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Києвом, постраждали п'ять осіб", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ДСНС, до гасіння пожежі залучено 62 одиниці техніки та 308 чоловік особового складу.

Фото: mns.gov.ua
 

У зону пожежі відправили бійців Національної гвардії. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Вибух на нафтобазі під Васильковим. Гігантський. Загинули пожежники. ДСНС стягує все, що є. За тривогою піднято Нацгвардію. Працюємо", - написав Аваков у своєму Твіттері. "Шістьох пожежників з опіками відправили до лікарні. Ще з шістьма немає зв'язку... Триває пошук... Щойно з пожежі вийшли четверо. Залишилося двоє", - додав голова МВС.

Станом на 10:30 ранку в результаті детонації наземних резервуарів постраждали шість працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків госпіталізували в медустанови. На місце події прибув голова МВС України Аваков.

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафта" виникла в понеділок увечері, інформація про займання надійшла о 17:29 - спочатку загорівся резервуар з пальним об'ємом 800 кубометрів. Станом на 19:00 вогнем було охоплено вже чотири резервуара з пальним.

П'ятьох постраждалих із травмами різного ступеня важкості госпіталізували в лікарні Києва (2 особи) та Київській області (3 особи).

Одна людина загинула.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram