ГоловнаСуспільствоПодії

У Маріуполі "швидка" з бійцями "Азова" врізалася в таксі

Пасажир "Деу Ланос" помер

21 червня о 23.30 у Жовтневому районі Маріуполя на перехресті вул. Жовтневої та вул. Артема відбулося зіткнення автомобіля "швидкої допомоги", який перевозив поранених військовослужбовців, з автомобілем "Деу Ланос". Унаслідок аварії 5 осіб потрапили до лікарні, повідомляється на сайті ГУ МВС у Донецькій області.

Автомобіль "швидкої допомоги", яким керував 36-річний боєць полку "Азов", віз із Широкиного в лікарню поранених військовослужбовців. "Швидка" рухалася на червоний сигнал світлофора з увімкненим сигналом синього кольору.

Унаслідок ДТП постраждали водій і 30-річний пасажир "швидкої допомоги", а також 42-річний водій автомобіля "Деу Ланос" та два його пасажири.

За цим фактом порушено кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.1 ст.286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Проводиться досудове слідство.

Маріупольське видання 0629 повідомляє, що легковик, який потрапив у ДТП, був таксі, а один із пасажирів - 25-річний хлопець - помер у реанімації. Видання також пише з посиланням на очевидців, що бійці "Азова" забороняли фотографувати ДТП.

У свою чергу, ДАІ нагадує, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім сигналом і (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram