ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові на СТО прогримів вибух, є постраждалі

Повністю згоріли 7 автомобілів, ще 15 машин пошкоджено

У Харкові на СТО прогримів вибух, є постраждалі
Фото: Харьков CIity

Близько 18:30 у Харкові на станції технічного обслуговування по вул. Каштановій, 16/1 сталася пожежа, в результаті якої постраждали п'ятеро людей.

Про це повідомив начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та громадськістю Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області Ігор Лупандін, повідомляє місцеве видання "SQ".

За його словами, в результаті пожежі повністю згоріли 7 автомобілів, що були на автопідйомнику, ще 15 машин на території СТО отримали часткові пошкодження.

Постраждали п'ятеро осіб: одного чоловіка - співробітника СТО - госпіталізували з опіками 40-50% тіла, ще четверо чоловіків отримали травми меншої тяжкості - порізи і незначні опіки.

Як розповів Лупандін, щойно рятувальники приїхали на місце події, пролунав вибух - радше за все, в одному з автомобілів вибухнуло газове обладнання.

Пожежу локалізували о 19:20. Її гасили шість підрозділів рятувальників. "По території СТО були розкидані вогнегасники. Можна зробити висновок, що співробітники не відразу викликали пожежників, а намагалися загасити вогонь самостійно", - пояснив Лупандін.

Серед можливих причин пожежі - порушення правил безпеки під час проведення вогневих робіт або під час використання електрообладнання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram