ГоловнаСуспільствоПодії

"Правий сектор" зробив заяву щодо перестрілки в Мукачевому

Націоналістична організація заявляє про двох загиблих і чотирьох поранених зі свого боку

"Правий сектор" зробив заяву щодо перестрілки в Мукачевому
Фото: pmg.ua

"Правий сектор" опублікував заяву щодо подій в Мукачевому (Закарпатська область), в якій поклав відповідальність за стрілянину на нардепа Михайла Ланя.

Відповідну заяву опубліковано на сайті "Правого сектору".

"У Мукачевому на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів насильника і наркоторговця регіонала Михайла Ланя - нині депутата ВР України - спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". У цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, які перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців - Віктора Медведчука", - йдеться в заяві.

Повідомляється також, що в перестрілці було вбито двох бійців "Правого сектору", ще четверо отримали поранення.

"Забравши вбитих і поранених, підрозділ ("Правого сектору" - ред.) з боєм вирвався з оточення бандитів і відійшов у гори", - свідчить заява. У документі також говориться, що зараз за бойовою тривогою піднімають загін спецпризначення "для знищення наших побратимів".

"Якщо це відбудеться - почнеться незворотний процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів", - заявили в "Правому секторі".

У зв'язку з цим "Правий сектор" вимагає негайно заарештувати Ланя, який, згідно із заявою, безпосередньо брав участь у цій події, а також всіх бандитів і силовиків, які стріляли, а також тих, хто віддавав наказ.

"Весь військово-політичний рух "Правий сектор" піднято за бойовою тривогою", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні вдень невідомі, імовірно представники "Правого сектору", напали на охоронців спорткомплексу "Антарес". В результаті стрілянини, в якій брали участь і співробітники правоохоронних органів, було поранено чотирьох цивільних осіб і трьох міліціонерів. Двоє людей перебувають у важкому стані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram