ГоловнаСуспільствоПодії

Директора кінофестивалю в Одесі збили на "Мерседесі" без номерів, - Саакашвілі

Голова ОДА пообіцяв знайти злочинців, а корумпованих міліціонерів - посадити

Учора пізно вночі чорний автомобіль Mercedes без номерів збив директора Одеського кінофестивалю Сергія Ященка і на очах міліції втік з місця події.

Про це повідомив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі у Фейсбуці.

"Місцеві міліціонери з першої хвилини почали приховувати деталі події і замітати сліди. Оскільки це завжди відбувалося в минулому, і я, і начальник УВС дуже серйозно налаштовані. Ми знайдемо злочинця, а цих корумпованих міліціонерів посадимо разом із ним на лаву підсудних. Не дозволимо відмазати, як це завжди відбувалося з мажорами досі", - написав Саакашвілі.

Разом з тим, за інформацією видання "Таймер", потерпілий - директор ТОВ "Український кінофестиваль", яке є одним із засновників Одеського міжнародного кінофестивалю. Інцидент стався біля розворотного кола перед виїздом на Трасу здоров'я. Потерпілий з друзями саме прямував на вечірку ОМКФ, яка проходила в Otrada Beach Club. За словами очевидців, водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і поводився зухвало. Після ДТП за кермом його замінила одна із супутниць, яка поїхала з місця подій у невідомому напрямку.

Повідомляють, що Ященка госпіталізували: у нього розбита голова, а також сильно пошкоджена ліва нога. Ймовірно, йому знадобиться операція. Зараз він перебуває в лікарні.

За словами очевидців, міліціонери поводилися з винуватцем ДТП, як із добрим знайомим, і незабаром відпустили його, пише "Таймер".

Винуватець ДТП назвався Романом Савостенком
Фото: timer-odessa.net
Винуватець ДТП назвався Романом Савостенком

Нагадаємо, МВС продовжило на три тижні набір у патрульну поліцію Одеси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram