ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала водія, який збив директора кінофестивалю в Одесі

Михайло Саакашвілі задоволений роботою Георгія Лорткіпанідзе.

Міліція затримала водія, який збив директора кінофестивалю в Одесі
Виновник ДТП
Фото: timer-odessa.net

Міліція затримала водія, який напередодні збив в Одесі директора ТОВ "Український кінофестиваль" Сергія Ященка.

Про це написав голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі у своєму фейсбуці.

"Знайшли машину, яка наїхала на директора кінофестивалю, і затримали водія. Зараз порушують справи проти міліціонерів, які хотіли зам'яти справу. Браво, Лорткіпанідзе (начальник ГУ МВС в Одеській області, грузин Георгій Лорткіпанідзе, - ред.)! І так має бути щоразу!" - написав він.

Нагадаємо, в ніч проти 19 липня чорний автомобіль Mercedes без номерів збив Сергія Ященка і на очах міліціонерів зник з місця події, повідомляв раніше Саакашвілі. За його даними, міліціонери з першої хвилини почали приховувати деталі події і замітати сліди.

Потерпілий - директор ТОВ "Український кінофестиваль", яке є одним із засновників Одеського міжнародного кінофестивалю. Інцидент стався біля розворотного кола перед виїздом на Трасу здоров'я. Ященко з друзями саме прямував на вечірку ОМКФ, яка проходила в Otrada Beach Club. За словами очевидців, водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння і поводився зухвало. Після ДТП за кермом його замінила одна із супутниць, яка поїхала з місця подій у невідомому напрямку.

Ященка госпіталізували: у нього розбита голова, а також сильно пошкоджена ліва нога.

За словами очевидців, міліціонери поводилися з винуватцем ДТП, як із хорошим знайомим, і незабаром відпустили його. Винуватець ДТП назвався Романом Савостенком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram