ГоловнаСуспільствоПодії

Рубан: вбивцю Веремія застрелили на Донбасі

Джалала Алієва вбили поблизу Горлівки

Рубан: вбивцю Веремія застрелили на Донбасі
Джалал Алиев
Фото: www.segodnya.ua

Джалала Алієва, який, за версією слідства, застрелив під час Революції гідності журналіста В'ячеслава Веремія, убито на Донбасі, заявив глава Центру звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус" Володимир Рубан.

У своєму фейсбуці він процитував повідомлення, яке отримав "від підпільників".

"Джалала Джамаловича Алієва, прізвисько "Діма Дагестанець", вбивцю журналіста "Вестей" Веремія В'ячеслава ліквідовано. Якщо звичайно родичам буде від цього легше. Більше про цю скотину ніколи не почують. Його розстріляли, тіло кинуто на поживу собакам у полі між Горлівкою та сел. Зайцеве. Разом із ним розстріляно спільника Кравченка (Крава), раніше судимий, 12 років відсидки. Світ став на двох виродків чистішим. Про їхню смерть можете повідомити... Вони обидва мертві... Ліквідовано 07.07.2015 року, калібр куль 7.62", - передав Рубан те, про що його повідомили.

Нагадаємо, Алієв працював на нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенко. З 9 квітня Алієв перебував у розшуку за статтею "Умисне вбивство".

Журналіста видання "Вести" В'ячеслава Веремія вбили у Києві в ніч з 18 на 19 лютого минулого року під час Революції гідності, коли він їхав на таксі. На машину напали тітушки, витягли водія і пасажирів, почали їх бити, потім вистрілили в журналіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram