ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітників ДФС у Донецькій області піймали на хабарі 100 тис. грн

Начальник управління ДФС і головний інспектор обіцяли знизити суму санкцій за податкові правопорушення.

Співробітників ДФС у Донецькій області піймали на хабарі 100 тис. грн
Фото: Арсен Аваков

Головна військова прокуратура України викрила і затримала "на гарячому" при одержанні неправомірної вигоди одного з керівників Державної фіскальної служби в Донецькій області.

Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Управлінням нагляду за додержанням законів об'єднаними силами антитерористичної операції Головної військової прокуратури за результатами проведених спільно з відділом протидії корупції об'єднаного штабу центрального управління СБУ в районі проведення АТО негласних слідчих (розшукових) дій, а також за сприяння голови Донецької військово-цивільної адміністрації 31 липня 2015 року в порядку ст.208 КК України затримано начальника управління податкового та митного аудиту ДФС у Донецькій області та головного інспектора одного з відділів цього управління", - йдеться в повідомленні.

Підставою для затримання стало вимагання та отримання корупціонерами неправомірної вигоди у розмірі 100 тис. грн від підприємця за дії із заниження суми санкцій за податкові правопорушення.

Як зазначили в ГПУ, кошти вилучено, а також проведено обшуки службових кабінетів і місць проживання зазначених осіб.

Здійснюються інші невідкладні слідчі дії та допити свідків. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, з 1 вересня в Державній фіскальній службі України працюватиме постійний консультант МВФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram