ГоловнаСуспільствоПодії

На Закарпатті затримали контрабандиста, який побив інспектора

Зловмисник намагався покинути Україну з паспортом громадянина Угорщини.

У пункті пропуску «Солотвино» прикордонники Мукачівського загону затримали чоловіка, причетного до побиття інспектора прикордонної служби.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Правоохоронці виявили особу, яка за допомогою паспорта громадянина Угорщини намагалася уникнути правосуддя.

Під час перевірки документа виявилося, що його дані частково збігаються з даними особи, яку розшукують. Під час подальшої співбесіди з'ясувалося, що чоловік насправді є громадянином України і його підозрюють у побитті прикордонника. Отже, зловмисника затримали і передали правоохоронним органам», - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, 27 липня інспектор відділу прикордонної служби «Яблунівка» Мукачівського прикордонного наряду разом з військовослужбовцями завадив спробі контрабандного переміщення 12 тюків тютюнових виробів. Порушники тоді втекли, покинувши свою ношу.

2 серпня на власне подвір'я до прикордонника прийшли троє місцевих жителів і на очах у рідних побили інспектора. У центральній районній лікарні констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, затиснення шиї і забої обличчя та грудної клітини.

Прикордонники встановили імена зловмисників, які виявилися причетними до контрабандної діяльності на державному кордоні. Зараз відкрито кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Оперативно-пошукові заходи проводять працівники закарпатської міліції, інформує адміністрація ДПСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram