ГоловнаСуспільствоПодії

В окупованому Криму затримали підозрюваного у вбивстві двох кримських татар

Згідно з останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і молодими хлопцями розгорівся через дівчину

В окупованому Криму затримали підозрюваного у вбивстві двох кримських татар
Нариман Джелял
Фото: Радио Свобода

У Криму затримано підозрюваного у вбивстві двох кримських татар - Мемета Селімова і Османа Ібрагімова, які були знайдені мертвими в суботу, 29 серпня.

Про це повідомив заступник голови Меджлісу Наріман Джелял у "Фейсбуці".

"Як повідомили сьогодні вранці, вбивця затриманий. За останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і молодими хлопцями розгорівся через дівчину. Чи були вони в стані алкогольного сп'яніння, наразі невідомо, але знайомі характеризують їх як позитивних і непитущих, принаймні, надмірно", - відзначає заступник голови Меджлісу.

Також він висловив подяку за оперативну роботу ряду співробітників правоохоронних органів Криму.

Як повідомляє "Крим.Реаліі", Мемет Селімов, 1986 року народження, і Осман Ібрагімов, 1988 року народження, ймовірно, могли бути викрадені і утримувалися невідомими особами в Сімферополі або передмісті. Тіла обох хлопців зі слідами ножових поранень були виявлені закопаними неподалік від кафе в селі Богданівка під Сімферополем 29 серпня.

Після анексії Криму на півострові безслідно зникли кілька кримських татар. Слідчий комітет у Криму порушив кримінальні справи, однак про місцезнаходження цих людей досі нічого невідомо. Справи порушені за статтями про вбивство або викрадення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram